de pil

de pil

pil

Ik ben overgeschakeld naar een nieuwe pil, Qlaira, zou zoveel mogelijk het natuurlijk systeem nabootsen, is er daar al iemand vertrouwd mee? Ik vind dat mijn maandstonden heviger zijn dan anders, ik ben moeten veranderen omdat ik zo'n hoofdpijn had met de vorige, Gestofeme, en met die er nog eens voor, Lowette had ik opeens een erge bloeding. Die pil kan toch nog zo gezond niet zijn denk ik dan. Mijn schoonzus heeft een staafje in de arm en is daar heel tevreden over, mijn gynae raadt het me af omdat het er bij 5 van de 6 uit moet omdat ze het niet kunnen verdragen om 1 of andere reden...

10 Reacties

Valerie8819
Valerie8819
21 December 2010 om 14:53
Ik heb tot nu toe steeds Yasmin genomen ze zaten bij mij meteen juist bij de keuze, aangezien Yasmin nu tijdelijk niet beschikbaar is neem ik yaz. Van deze heb ik gratis staaltjes gekregen bij de dokter, maar ik voel mij beter met deze pil. Na al die jaren met Yasmin was mijn zin in seks een beetje weggeebd, maar met Yaz is mijn libido terug in normale positie. Zou iemand mij kunnen vertellen hoeveel de Yaz pil kost voor 3 maanden? Alvast bedankt! Groetjes
wenreg
wenreg
3 november 2010 om 18:48
Ik pak sinds iets meer dan een half jaar ook qlaira, als mijn doosje nu op is stop ik er mee en laat ik een spiraaltje steken. In het midden van de strip steeds bloedverlies en verschrikkelijke hoofdpijn en als ik aan de laatstse pilletjes van de strip begin de laatste tijd ook hevige buikpijn. Ik nam hiervoor gestofeme en voelde mij daar veel beter bij. tijdens mijn zwangerschap geen enkele keer hoofdpijn gehad en naar tschijnt is dat hetzelfde als bij een spiraal, komen ook geen hormonen meer in de baarmoeder. En qlaira is dan nog is verschrikklijk duur.
IlseeKoekje
IlseeKoekje
10 oktober 2010 om 10:47
Ik heb Yaz Smiling Ik ben ook een aantal keer moeten overstappen, en heb nog andere dingen geprobeerd Smiling Ik ben nu 18 en eindelijk heb ik dus de juiste pil gevonden met Yaz! Van desorelle kreeg ik ademhalingsproblemen met een halfjaar naar de kinesist gaan als gevolg. Mijn hele lichaam was ontregeld door die pil, en door die pleister kreeg ik net hetzelfde. Daarom heeft mijn gyneacoloog Yaz nu aangeraden, ik ben er enorm tevreden van Smiling ik ondervind niets van last, en bovendien is het een hele duidelijke pil Smiling zeker aan te raden dus!
liesbeth
liesbeth
10 oktober 2010 om 07:10
Ik neem desorelle 30. ben er content over...
Christ0522
Christ0522
10 oktober 2010 om 06:32
Loos, neem je dan niets meer of wat?
Loos
Loos
9 oktober 2010 om 21:19
ik heb al die rommel al 8 jaar geleden afgezworen. Ik werd er alleen maar misselijk, ambetant en humeurig van. Ik voel mij nu veel beter in mijn vel.
kathleen2012
kathleen2012
9 oktober 2010 om 19:39
ik hebde prikpil dat is om de 3 maanden een spuitje in mijn bil .heel gemakkelijk en minder moeilijk om te vergeten
Claudi7303
Claudi7303
9 oktober 2010 om 17:57
heb hier ook een nieuwe pil(yaz), omdat ik migraine kreeg. Het is een een lichte pil waardoor ik geen maanstonden meer heb.Dit is normaal zei de gyn. ook de migraine is weg.
Nola
Nola
9 oktober 2010 om 17:52
Waarom geen spiraaltje je moet aan niets meer denken ik heb zelfs mijn maandstonden niet meer, super gemakkelijk geen gedoe.
dominique8
dominique8
9 oktober 2010 om 17:23
staafje in de arm ik kan een paar vrouwen en die hebben het weer uit hun arm laten halen ze hadden te veel bij werkingen en bij 1 vrouw hebben ze het staafje niet terug gevonden in haar arm maar in haar schouder.nu zijn er toch veel pil soorten waar er bijna geen bijwerking meer zijn.

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen