examens

Met de examens ben ik altijd uitgeput. Ik studeer tot vrij laat en moet 's morgens vroeg uit de veren omte overlezen. Dit zo twee weken lang. Als ik als ontspanning een dutje wil doen wordt ik enkel nog maar moeier dus dat is geen optie. even tv kijken of computeren is ook geen optie want daar ben ik snel een uur mee bezig. Bij ons in de buurt is er niet ergens iets waar ik niet meteen naar toe kan en wat joggen kan ook niet want ik woon in een drukke straat Weet iemand een leuke bezigheid voor tijdens mijn ontspanning?

leuke ontspanning?

9 Reacties

flitske
flitske
14 December 2010 om 16:11
Nu je 't zegt, daar zijn mijn kinderen ook verzot op. Ik zal dt morgen ook eens maken als ze aan't studeren zijn. ¨S: Ik lust dat zelf ook heel graag hoor, die fruitpap
Musa
Musa
14 December 2010 om 15:40
Als onthaalmoeder heb ik zopas mijn dochter haar fruitpap naar boven gebracht. Iedere dag maak ik zo'n papje voor mijn 4 onthaalkindjes en zij eet normaal de rest op. Tijdens de examens maak ik er mijn een gewoonte van om een 5de portie te maken voor haar. Zij zegt dat dat haar een duw geeft in de hersenen en veel beter is om verder te studeren. Vraag aan je moeder om dit ook eens te proberen. Je zal zien het geeft energie. groetjes en nog veel succes.
koekendoosje
koekendoosje
14 December 2010 om 12:32
Twee favoriete songs laten knallen en uit volle borst meekwelen, dansen alsof je leven ervan afhangt en elke morgen een vers fruitslaatje om de dag te starten !!!! Maak het de avond voordien, en zet het in de koelkast of kijk met een droopyblik je mama aan, wie weet maakt zij dat dan voor je klaar ! Mijn kids zitten in hun vijfde jaar en derde jaar unief en hogeschool en dit opkikkertje 's morgens is al jaar en dag hun boosterontbijtje tijdens de blok en tijdens de bibberbibberexamens !!! O...het belangerijkste nog : heel heel heel veel succes !!
carooke87
carooke87
14 December 2010 om 11:20
Even hard meezingen met je favoriet liedje ;-)
fiona
fiona
14 December 2010 om 09:11
Een tip : Even de studeerkamer verlaten en een kwartiertje bewegen of rusten kan ontspanning geven. Een pauze van maximaal een half uur kan voldoende zijn. Vraag ev. aan anderen in je omgevingn om je na de korte pauze terug aan te moedigen om verder te studeren. Sterkte !
appeltaart
appeltaart
14 December 2010 om 07:32
Je kan in je buurt misschien nit joggen omdat het te druk is maar je kan toch wel een wandeling maken tegen een fiks tempo : het ontspant je en je kan even je zinnen verzetten
zuiderz☼n
zuiderz☼n
13 December 2010 om 23:33
Als ze geen zin hadden om te gaan joggen, dan knutselden mijn zonen wat. Maar altijd de keukenwekker zetten zodat je niet te lang bezig bent. Computeren of tv-kijken is geen ontspannende bezigheid tijdens de examens, want dat belast je brains weer.
Veronique De Co...
Veronique De Co...
13 December 2010 om 22:52
een partijtje schaak maakt je hersens vrij voor het volgend stuk
Ro❤Ka❤Ro
Ro❤Ka❤Ro
13 December 2010 om 20:21
Yunomi? Smiling (je moet alleen het karakter hebben om 'op tijd' af te sluiten Sticking out tongue )

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen