Gerstekorrels

Wie kent er een goede remedie tegen gerstekorrels op het gezicht?

gerstekorrels verwijderen

Ik heb al altijd last gehad van witte bolletjes rond mijn ogen, gerstekorrels genaamd. Ik heb al van alles geprobeerd om deze weg te krijgen, maar niets helpt. Weet iemand van jullie soms hoe je dit probleem zo natuurlijk mogelijk zou kunnen oplossen?

6 Reacties

elientje
elientje
16 september 2009 om 13:20
ok bedankt voor jullie reacties! ik ga dan maar eens naar de schoonheidsspecialiste om mezelf eens te laten verwennen
luckypluisje
luckypluisje
16 september 2009 om 11:19
m'n dochter heeft daar ook last van en die laat ik zo vlug altijd mogelijk verwijderen door de huisarts En er niet te veel laten komen, want dat is een pijnlijk wegnemen en bloed ernstig. Om gemakkelijk te laten verwijderen door iemand eerst een bad nemen en een 15 min laten weken. Gaat dan vlot
adriana
adriana
16 september 2009 om 10:49
regelmatig naar de schoonheidsspecialiste gaan, het is heerlijk, goed voor je, ontspannend. zie het als een kadootje voor jezelf. zelf puistjes/gerstekorrels weghalen geeft vaak een slecht resultaat zodat je met vlekken en littekens blijf zitten.
Myna
Myna
16 september 2009 om 10:37
vraagje aan c49 ;Hoe heet het toestelletje dat je kocht in het kruidvat ? alvast bedankt
c49
c49
16 september 2009 om 08:19
ik kocht in het kruidvat een toestelletje om, inderdaad een klein "gaatje" te maken en de gerstekorrel uit te duwen. Wel goed ontsmetten!
Ilse7749
Ilse7749
16 september 2009 om 06:35
Met een gerstekorrels kunt u het beste naar een schoonheidsspecialiste gaan. Die kan de gerstekorrel eenvoudig weghalen door een piepklein openingetje in de huid te maken. Een gerstekorrel die ontstoken is, kunt u beter aan de huisarts laten zien. De huid rond de gerstekorrel is dan rood en gezwollen. Er kan ook pus uit komen.

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen