Gezellig avondje thuis

Een avondje thuis kan zeker zo gezellig zijn dan iets ondernemen buitenhuis. Als je op stap gaat ben je vaak wat geld kwijt. Enkele tips om er thuis een leuke avond van te maken.

Wat kunnen we thuis doen?

Ook thuis kunnen we het gezellig maken. Je kan met je partner en/of kinderen gezellig TV kijken. Met digitale tv, hoef je vandaag je zetel niet meer uit om een leuke film te zoeken. Je kan via het betaalsysteem een film opvragen, maar dat hoeft niet. Er zijn veel films, ook vaak recente, op TV. Als je digitale TV hebt, kan je ze gewoon opnemen en afspelen wannneer je zin hebt om te kijken. Je kan ook enkele vrienden uitnodigen en het samen gezellig maken. Een flesje wijn en een hapje en de avond is geslaagd. Voor wie niet zo van film houdt, kan je nog eens de gezelschapsspelletjes boven halen. Plezier gegarandeerd! Zowel met vrienden als met de kids leuk!

6 Reacties

avl
avl
19 september 2009 om 19:15
Samen een gezelschapspel spelen is ook eens leuk en hoeft niet steeds die tv aan te zetten.
Michbo
Michbo
12 augustus 2009 om 13:32
Soms zitten we 's avonds op ons terras te genieten van de ondergaande zon, gezellig met een wijntje of iets om te knabbelen. Of we spelen gezelschapsspelletjes, zoals scrable, monopolie of Uno. Aangezien we aan de zee wonen, maken wij bijna dagelijks wandelingen langs de zeedijk, in de duinen of in het natuurgebied rondom ons. Dan babbelen we over onze dag of over onze belevenissen. Leuk, ontspannend en gezond. Quality time for the family!
anmartha
anmartha
11 augustus 2009 om 21:40
Vorige zomer ben ik niet op reis geweest en toch heb er veel mooiere herinneringen aan dan bij het op reis gaan. We zaten buiten in de tuin gezellig samen in de zon en hebben heel wat afgepraat, dronken er koffie met een gebakje of dronken een frisdrankje.Soms deden we een wandeling door het bos en gingen dan op een terras een wafel eten en iets drinken en wandelden dan terug....
poezemientje
poezemientje
11 augustus 2009 om 21:28
hier bij ons ook geen drukte,liever bij familie en vrienden thuis in de winter met het haardvuur die brand,knetterend hout,echt gezellig met een glaasje wijn en een mooi dvd'tje bij mooi weer zijn we veel buiten op ons terras, Gezellig buiten eten en genieten van de mooie tuin ,De waterval van ons tuinvijver dat geeft je nog es extra ontspanning,
Christ2701
Christ2701
11 augustus 2009 om 19:47
Ik persoonlijk vind het thuis ook het gezelligst !Zowel met mijn gezin alleen als met vrienden of familie ! Waar kan je beter een gezellig klapke doen!Zeker niet op een druk terras of een boordevol cafe!
Anne7733
Anne7733
11 augustus 2009 om 19:28
Wij hebben een gezellig teras waar we echt kunnen genieten van de rust en de stilte Waarom dan in de drukte gaan zitten

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen