goed koop autotje om te lere rijden

ik zoek een niet te duur autotje om te leren rijden

kan iemand mij helpen

ik zoek een autotje bv opel corsa seat ibiza niet al te groot dus om te leren rijden als iemand mij kan helpen mag je altijd een bericht sturen alvast bedankt !

8 Reacties

sniddy88
sniddy88
27 juni 2010 om 19:37
Ik heb vorig jaar in maart een tweedehands ford ka gekocht bij mijn garage hier in de beurt. Bij een garage heb je inderdaad een jaar garantie. Ik zou je ook aanraden om eens bij verschillende garages langs te gaan en prijs te vragen. Op internet moet je geluk hebben denk ik, er kan altijd iets mee gebeurd zijn zonder dat je het weet.
zuiderz☼n
zuiderz☼n
27 juni 2010 om 15:53
Wij hebben al verschillende tweedehands autos van particulieren gekocht en altijd zonder problemen. De enige keer dat we wel problemen hadden was toen we er een overkochten van de broer van onze beste vrienden. Niks dan miserie
gerarda
gerarda
27 juni 2010 om 14:03
Met een tweedehands auto moet je 'geluk' hebben : onze dochter kocht zich een paar jaar geleden een auto van ongeveer 9000 euro via een tweedehandsgarage dus enen met garantie.Het autootje stond na drie weken al in de garage met problemen aan de elektronica en ze hebben het probleem nooit kunnen oplossen. Het was nochtans een wagen met garantie en onze dochter heeft meer met een vervangwagen van de garage gereden of met haar eigen auto..... Na 6 maand heeft ze hem uiteindelijk terug weggedaan omdat ze er nooit kon op rekenen of de auto al dan niet zou willen starten. Een tweedhands van een particulier kopen zou ik zeker nooit overwegen want dan heb je niets van garantie.
zoralina
zoralina
27 juni 2010 om 13:52
Heb zelf pas gekeken en kan je vertellen dat op hebbes.be je heel veel goedkope autos vind. Kunt zelf selecteren tot welke prijs je wilt gaan. succes!
nancyxx
nancyxx
27 juni 2010 om 13:18
bij verschillende garage rondgaan daar heb je nog garantie als je een auto koopt
marinalu
marinalu
27 juni 2010 om 12:31
prijs vragen in verschillende garages , zodat je kan vergelijken , en iemand meenemen die iets van auto's kent , zodat ze je niet in 't zak zetten , en niet direct laten merken dat je dat bepaald autotje graag ziet of zou willen kopen , zodat je de prijs nog wat naar beneden kan dwingen , altijd proberen de prijs naar omlaag te krijgen , want voor een 2 de hands wagen , durven ze soms nog veel vragen hoor , succes met je eerste auto , en rij voorzichtig , groetjes Smiling
stulens.potarge...
stulens.potarge...
27 juni 2010 om 07:43
Op kapaza kan je ook op een tof autotje vallen en kan je zo handig de prijzen vrgelijken
lenny9611
lenny9611
27 juni 2010 om 07:06
ga eens langs bij verschillende garages

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen