Artikel

Ideetjes voor Halloweenfeestje?

Ideetjes voor Halloweenfeestje?

Halloween heeft me altijd aangesproken. De pompoenen, lichtjes, versieringen en het verkleden vind ik allemaal supergezellig! Dit jaar organiseer ik dan ook een Halloween feestje voor vrienden. Ik vind het fijn om hierbij mijn creativiteit te botvieren maar ik kan best nog wel wat tips gebruiken!

Als kind al was ik gefascineerd door horrorfilms, griezelverhalen en het paranormale. Halloween is dus voor mij hét ultieme feest! Ik geniet er van om het interieur helemaal in die sfeer aan te kleden en om mijn vrienden te verrassen met een leuk feestje in 'Halloween-stijl'.
Voor de decoratie heb ik al een paar heksen, skeletten en wat spinnewebben. De kamer ga ik verduisteren en oplichten met wat kaarsjes. Heeft er nog iemand leuke ideeën voor de decoratie? Ik vind het ook leuk om zelf dingen in mekaar te knutselen dus het hoeft niet al te duur te zijn!
Ook tips voor hapjes, drankjes en kledij in Halloween sfeer zijn van harte welkom!

10 Reacties

M-Marie
M-Marie
30 september 2010 om 10:26
goeiemorgen! een ruime keuze aan speciale pompoengerechten kan je hier vinden >>> http://nl.yunomi.be/artikel/hokkaido-uchiki-kuri -- eet smakelijk and happy halloween! en wie graag zelf een pompoenbrood bakt (zonder broodbakmachine!) is het hier stap-voor-stap uitgelegd >>> http://nl.yunomi.be/artikel/stap-voor-stap-pompoenbrood -- veel kookplezier!
keurenj_113
keurenj_113
26 september 2010 om 17:45
ik sta in de eetzaal van de lagere school en ieder jaar laat ik de kids knutselwerkjes maken die hang ik dan op maar versier ook ieder jaar de eetzaal met ratten en spinnen pompoenen en spinnenweppen zalig gewoon en de kinderen vinden het heel leuk
stephanie4025
stephanie4025
26 september 2010 om 12:29
zet je kinderen aan het werk en laat ze uit zwart papier ratten uit knippen een voorbeeld van een enge rat heb je zo gevonden op het internet je kan dan deze ratten op je trap plakken met dubbel zijdige tape nog wat kaars licht erbij en door de schaduw lijkt het alsof ze tot leven komen! je kan ook een ketel op het midden van de tafel zetten en er zon diep diep gevroren ijs in steken zodat het lijkt op een kokende heksenketel errond kun je dan je coctail of iets dergelijks serveren. Je kan ook op het internet alle titel songs van enge films af halen zo heb je meteen de juiste achtergrond muziek!
xander D.
xander D.
26 september 2010 om 11:35
op site van speelplein.nl kun je mobiles maken met heksen en pompoenen en spinnen. Die maakte mijn vrouw uit hout van de camenbert-doosjes. Met de kids geschilders en in elkaar gestoken. Ook hier pompoensoep met spinnenballetjes, en soms tekening in bord met room van web. Of een eenvoudige taart (soort frangipanne taart maar met glazuur een web erop en een marsepeinspinneke. Dus ideetjes genoeg. veel plezier!
ChristineG
ChristineG
26 september 2010 om 09:42
Ik ben nog iets vergeten. Als je balletjes in de soep doet kan je in de balletjes als die nog rauw zijn vermicelli steken. Zo lijkt het alsof er spinnen in je soep zitten. Griezelig.
ChristineG
ChristineG
26 september 2010 om 09:40
Je kan pompoensoep maken en in de pompoen zelf serveren. Als je een feestje geeft kan je tegen iedereen zeggen dat ze zich moeten verkleden. Dat maakt het nog iets toffer.
stekawi
stekawi
26 september 2010 om 08:15
Wij laten bij onze lekkere warme bakker kleine ronde roggebroden bakken. Snijden deksel af, hollen brood uit, vullen met overheerlijke pompoensoep, deksel erop & plaatsen op plat bord. Nu smullen maar!!!!
Fleure
Fleure
25 september 2010 om 16:59
Waxinelichtjes: Glazen potjes ( oa van confituur of yougurt ) kan je beschilderen en een vleermuis of spin(nen) op plakken. Niet zo moeilijk te tekenen. Dan waxinelichtjes in plaatsen. Origineel. .......... Greets from Fleure........
leska
leska
25 september 2010 om 16:17
wij halen een grote pompoen,halen hem helemaal uit.dan een gezichtje er in maken .nog kaarsjes in en buiten zetten.van het pompoenenvlees kun je lekkere heksesoep maken
Hilde6509
Hilde6509
25 september 2010 om 11:30
Ik verjaar op halloween. T'is dus ieder jaar een feest in halloween-stijl.

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen