Kaartleggen, handlezen en toekomst voorspellen

Hallo Ik zou heel graag eens mijn toekomst laten voorspellen. Niet van dat zweverig of voorspelbaar gedoe, maar iemand die me iets verder kan helpen.

Heeft iemand daar ervaring mee? Ik geloof voor een stuk in het spirituele, maar ik ken geen goede personen daarvoor. Iemand die weet heeft van een handlezer, kaartlegster of toekomstvoorspeller? In de regio Brugge?

23 Reacties

Spiritual3979
Spiritual3979
17 oktober 2011 om 22:02
Hallo, heb zelf een website www.spiritualguide.be groetjes
zwarte duivel
zwarte duivel
16 mei 2010 om 11:55
heb het ook al een paar keer gedaan en sommige dingen zijn wel uitgekomen maar andere niet ze ik heb er zelf van in de put gezeten als ik het al wist ergens wil ik nog eens gaan maar toch zeg ik bij mezelf ik ga zien hoe men leven verder zo verloopt zonder de kaarten enz ..
annekejanneke
annekejanneke
3 mei 2010 om 20:46
waarom zou het niet kunnen,is er ooit al het tegendeel bewezen dat het helemaal niet zou kunnen ook niet hé,ik zou het ook wel eens willen laten doen kaartleggen of handlezen ik weet niet wat maar iets
Jessieke
Jessieke
27 april 2010 om 12:38
ik ben in contact gekomen met spirituelen via de website www.helderzienden.net Heb hun reeds ook al ontmoet op beurzen in België en Nederland. Zij hebben me dingen (zowel goed als slechte) voorspeld die reeds zijn uitgekomen. Echt raar hoe zo'n mensen je dingen vertellen die eigenlijk niemand anders kan weten. Voor mij was het dus een meevaller Smiling
nomax
nomax
25 april 2010 om 22:26
Ik ben één keer bij een kaartlegster geweest niettegenstaande ik er sceptisch tegenover stond. Ik moet nu toegeven dat zowat alles wat ze me voorspeld had is uitgekomen. Ik sta er nu wel voor open maar weet niet of ik nog een kaartlegster zal opzoeken. Was meer uit nieuwsgierigheid
jielke
jielke
25 april 2010 om 21:42
@ Tiggy: en welk plan had god met de bisschop (mogen we toch aannemen dat hij een man van god is) toen hij zijn handen niet kon thuishouden!
Tessa_
Tessa_
25 april 2010 om 21:42
Daar geloof ik niet in, dat is vooral geldverspilling
jielke
jielke
25 april 2010 om 21:41
niet doen, het kost je alleen maar geld
sandyboons
sandyboons
25 april 2010 om 19:39
sorry ik geloof er echt niet in,maar ik kan begrijpen dat er mensen zijn die er wel moet uit putten
Tiggy
Tiggy
25 april 2010 om 18:57
lieve mensen, tegenwoordig is het in de wereld één en al "esoterie", het lijkt wel een "boom" (engels woord). Al die toverij, waarzeggerij is van Satan. Het is één geldklopperij. Ieder mens probeert een leegte te vullen met van alles en nog wat, sommige dingen leiden tot een verslaving. God heeft voor een ieder een plan, een goed plan zoals een goede Vader betaamt. Die leegte is bedoeld om gevuld te worden met de liefde van Hem en dan heb je al dat andere niet meer nodig. Ik wens aan iedereen de Zegen en de Liefde van de Heer !
bientje.
bientje.
25 april 2010 om 18:19
ik geloof daar in maar zou niet durven gaan
No snoep
No snoep
25 april 2010 om 16:15
IEMAND GOEDE NAMEN EN ADRESSEN VOOR ANDEREN DAT HET WILLEN PROBEREN ?
No snoep
No snoep
25 april 2010 om 16:11
Had ook dat gevoel op zo'n beurs veel jaren geleden maar ook een eroticabeurs Smiling :)....dingen liggen u of niet zeker maar als je niet gaat...weet je het ook niet altijd .Moet je het weten vraag ik me ook vaak wel af !Mensen vragen u mee..., een uurtje 5 euro 75 en meer...zijn best dure dingen .Maar deze mensen moeten ook leven . Je in para astro ea winkeltjes boeken kan kopen en kaarsjes je elder nergens kan vinden...kan ik wel goedkeuren en àls men eerlijk tewerk gaat .Geld niet gaat primeren voorop de hulp .Mocht ik geld hebben gevraagd voor àl wie ik geholpen had in het leven , was al goed bemiddeld geweest dat wel Smiling . Het is een gave en als deze mensen enkel zo kunnen werken , waarom niet , zolang het eerlijk is..VOOR IEMAND TE HELPEN in nood .
Ariella
Ariella
25 april 2010 om 15:51
Ik ben naar de spirituele beurs geweest in Antwerpen Bouwcentrum en heb daar een zeer negatief gevoel bij. Het leek me een geldklopperij en ik heb mij ook laten vangen; voor 40 euro leggen ze de kaarten, stellen je veel vragen en breien een verhaal rond je antwoorden. Een heel pak onzin. Voor mij was het een teleurstelling.
No snoep
No snoep
25 april 2010 om 15:38
Misschien interresant om niet negatieve dingen te zeggen mààr : ERNA DROESBEKE je kan via www.nina.be ( reclame folder) mailen naar deze vrouw .horoscoop@nina.be, bekendheid via tv 5 .
.angel
.angel
25 april 2010 om 14:30
als ik ze gelooft had,was me veel miserie bespaard gebleven dus voortaan geloof ik alles wat ze zegt..want alles komt zoals ze zegt
roosje1
roosje1
25 april 2010 om 13:55
er bestaan er inderdaad goede in,maar er zijn er veel bij,die je van alles wijsmaken ook!het probleem is de eerlijke goede te vinden!mischien aan ernestine het adres vragen!zeker niet op een beurs doen!
gmvv
gmvv
25 april 2010 om 13:30
Igeloof daar niet in. Ik denk wel dat bepaalde mensen een speciale gave hebben maar er zijn er ook die doen alsof. Ik laat over mij komen wat moet en wil dit liever niet voordien weten als de tijd er is dan gebeurt het toch dus niets voor mij.
Ernestine2887
Ernestine2887
25 april 2010 om 12:26
ik ga al jaren in blankenberge , die legt de kaarten voor 2 jaar , en ik moet zeggen er is al heel veel van uitgekomen , zo wel het goede als het slechte . . . het goede was de geboorte van mijn kleinkind en dat het een meisje was , het slechte was 3 overlijdens , mijn ouders en mijn nichtje , enzo zijn er nog uitgekomen die hij voorspeld had . . .
Katrie7112
Katrie7112
25 april 2010 om 09:47
Ik heb zelf leren kaartlezen, maar doe dit nooit meer. Het kwam idd uit wat er in stond, maar ik voel me toch veel gelukkiger als ik niet weet wat er gaat gebeuren. Anders ben je daar op gefocust en laat je je leven op de duur leiden door die voorspellingen. Altijd zoek je wel iets achter alles. Genieten zit er op de duur bijna niet meer in. Dus laat maar gebeuren wat gebeurt en we zien wel. Ik zou zeggen pluk de dag en voor alles komt er wel een oplossing !
or04
or04
25 april 2010 om 09:44
wij zijn al meerdere keren naar zo een 'spirituele beurs' geweest, maar het merendeel van de kaartenleggers en handlezers die daar staan zijn kwakzalvers, kan mij niet herinneren dat ik 1 heb tegengekomen waarvan ik onder de indruk was, ze vragen je wel allemaal heel subtiel uit en ze lezen je gezicht meer af, we hadden vaak een foto mee van een oude boerderij met de vraag of we die ooit zouden kunnen kopen, geen enkele waarzegger heeft ja gezegd terwijl we er nu al 4 jaar wonen... wel al eens naar een bloemenseance geweest in gent, waar je in een groep op stoelen zit, iedereen heeft een voorwerp van een overleden persoon vooraan moeten leggen, en dan begint die vrouw te praten over die persoon adhv het voorwerp, heel indrukwekkend vooral omdat ze dingen wist die ze onmogelijk kon weten, maar kan natuurlijk ook toeval geweest zijn
Huplahoi
Huplahoi
25 april 2010 om 09:36
@ damosa: is er effectief iets van uitgekomen of was het allemaal "quatch"?
damosa 01
damosa 01
25 april 2010 om 09:26
ik doe het nooit meer gevolg een depressie zoveel ongeluk voorspeld dat ik er niet meer van sliep en er vooral in geloofde

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen