kerstversiering buiten

Indien er iemand ideetjes heeft om kerstversiering aan te brengen langs de voorkant van het nuis ??,ik heb geen tuintje langs de straat en het moet goed vast zitten want anders zijn ze er mee weg bijna alles wat ik buiten zet verdwijnd na een paar dagen ...erg is het ...en ik hou er zo van ..Graag jullie gedachten . Groetjes Roosje.

Buitenverlichting

16 Reacties

Nancy1787
Nancy1787
12 December 2009 om 01:20
Ik zou ook graag mijn voordeur als een pakje willen versieren maar waar koop je zo een breed lint? Ik heb in AVA al gekeken maar is allemaal te smal.Kan iemand mij helpen?
hildedecaesteck...
hildedecaesteck...
8 December 2009 om 13:55
sjablonen kopen of zelf maken en de ramen bespuiten
Rosemieken
Rosemieken
3 December 2009 om 07:01
Hallo Allemaal . Bedankt voor jullie tips heel leuk wat Jullie schrijven. Toffe ideen. Groetjes en een fijne Kerst. Roosje.
wesan
wesan
2 December 2009 om 23:38
Wat een toffe ideetjes allemaal.
elcie
elcie
2 December 2009 om 23:09
Eens kijken op deze site: http://www.kersthuisje.be/home.html Het is in Merelbeke, mensen al regelmatig in de pers gezien. Het huis is effectief een bezoekje waard! In de kerstperiode zie je er veel wagens langs de kant staan die komen kijken. Je houdt het niet voor mogelijk wat ze daar allemaal hebben...
zeekind
zeekind
2 December 2009 om 22:43
op de bovenverdieping kun je een lampjesgordijn hangen met wat kerstballetjes eraan of zo daar kunnen ze toch niet aan he
Stil genieten
Stil genieten
2 December 2009 om 21:52
Aan de voorkant van het huis kan je aan je dakgoot wat sobere lichtjes hangen. Mensen kunnen er niet aan, en het straalt zowieso gezelligheid uit. Aan je voordeur kan je een kerskrans hangen. Bevestig hem over je deur van binnen naar buiten met een lang lint. Dan kunnen ze hem er niet aftrekken. Veel succes ermee, en ik hoop voor jou dat er dit jaar niets verdwijnt.
Stil genieten
Stil genieten
2 December 2009 om 21:48
Je kan een klein rond tafeltje in je tuin zetten, met daarop een plantenstukje met zelfgemaakt en winterharde planten erin, wat appeltjes op de tafel, een lantaarn met kaarsjes in en wat bespuiten met sneeuw. Een betoverernd zicht, dat kan ik je verzekeren.
mrsx24
mrsx24
2 December 2009 om 21:08
Ik heb alleen kaarsjes in lantaarns buiten staan, die ik voor ik naar bed ga, ook weer uit doe. En straks ná Sinterklaas komen de kerstlampjes in de kerstboom buiten.
Meaghan
Meaghan
2 December 2009 om 20:57
Dit jaar versier ik de ramen met zelfklevende herbruikbare kerstraamstickers,verkrijgbaar waar ze kerstartikelen verkopen. Voor mijn dochtertje heb ik er van de Disney Prinsesjes voor kerst gevonden.Het zal leuk worden want ze mag haar kamer zelf versieren.
Sterreke
Sterreke
2 December 2009 om 20:15
Mijn ouders hebben vroeger nog met zo'n lampjesslang (zo'n flexibele buis met allemaal kleine lichtjes in) een vorm van een kadootje gemaakt. Prachtig! Een vierkant met daarin de zogezgde linten en de strik. Was magisch mooi maar eel veel werk.
Sterreke
Sterreke
2 December 2009 om 20:15
Mijn ouders hebben vroeger nog met zo'n lampjesslang (zo'n flexibele buis met allemaal kleine lichtjes in) een vorm van een kadootje gemaakt. Prachtig! Een vierkant met daarin de zogezgde linten en de strik. Was magisch mooi maar eel veel werk.
mattie
mattie
2 December 2009 om 20:00
Een gordijn van sneeuwballetjes ophangen aan de binnenzijde van uw raam, je kan deze kopen of zelf een maken met wit touw en bolletjes witte watjes op spitten met een knoop voor en na het wattenbolleke.
Regina3521
Regina3521
2 December 2009 om 18:59
Pak je voordeur eens in als een pakje; gewoon horizontaal en vertikaal een lint bevestigen ( vastmaken aan binnenzijde van de deur) en dan een grote strik vastmaken aan de buitenkant. Eventueel kan je kleine kerstballetjes eraan vastmaken. Ik doe dit al enkele jaren zo. Succes
viviane3
viviane3
2 December 2009 om 16:42
Misschien kan je op de ramen van die mooie kerstfolie's kleven, die kan je verschillende jaren na elkaar gebruiken. Of kerstbollen aan koordjes maken van verschillende lengte's en die zo een beetje voor het raam hangen dat de ene hoger of lager hangt dan de andere, of maak er trosjes van.
Kaatje♥
Kaatje♥
2 December 2009 om 16:35
Dan zou ik gewoon iets aan je raam (of ramen) hangen langs binnen. Dat geeft toch ook sfeer langs buiten, niet?

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen