Kindermodel

Hey Wat vinden jullie van kindermodel? Heeft iemand er enige ervaring mee? Er wordt gezegd van mijn zoontje van 14 maanden dat hij fotogeniek is dus wil ik deze kans niet laten liggen.

Kindermodel?

Wat vinden jullie ervan?

9 Reacties

ElifB
ElifB
28 februari 2010 om 22:08
Vandaag heeft zijn 1ste Shoot plaats gevonden in Amsterdam en het was echt wel de moeite. Hij is miss wel 14 maand maar hij heeft er echt van genoten en wist van geen ophouden, we hebben allen moeten lachen hoe hij voor de camera aan het poseren was. Moest hij nu niet zo gereageerd hebben dan was die de laatste keer, maar aangezien hij het zelf fijn vond, mogen er nog shoots volgen. Hetgeen hij eraan verdient, krijgt hij dan ook op zijn spaarrekening, dus het zit niet zo dat we profiteren van ons kind.
gerarda
gerarda
28 februari 2010 om 15:42
Ik kan me moeilijk voorstellen dat een kind van 14 maanden zelf al 'bewust' voor de camera staat. Misschien vindt hij het wel leuk als er foto's getrokken worden of als hij door een bekende gefilmd wordt maar er is toch nog een groot verschil met 'het voor de camera staan en een fotoshootmaken' door een reclamebedrijf. Een kind van 14 maanden zal daarvan nog niets begrijpen. Ik kan me wel voorstellen dat de ouders het leuk zouden vinden dat hun kindje aan zoiets meedoet maar dna is het wel de wens van de ouders of die van het kind. Ik zou mijn kinderen daar aan die leeftijd zeker nooit voor ingeschreven hebben. Indien zij dit zelf zouden gewild hebben op een leeftijd waarop ze in staat zijn zelf te beslissen en te begrijpen wat er gebeurt of wat er van hen verlangd werd, dan zou ik er geen problemen mee gehad hebben maar zeker niet bij een prutske van 14 maanden....
gerda loos
gerda loos
26 februari 2010 om 21:07
zeker doen als je de kans krijgt, niets is mooie als een kindje
Yamilisa
Yamilisa
26 februari 2010 om 18:16
Tja, waarom niet? Kinderkledij moet uiteindelijk toch ook geshowd worden? Ik zou fier zijn als mama, maar natuurlijk moet hij het zelf ook leuk vinden.
roosje1
roosje1
26 februari 2010 om 16:40
ik zou die unieke kans meenemen!niet veel mensen krijgen daar de kans toe,en dan heb je het toch 1 keer meegemaakt!vind je kindje het niet leuk,dan doe je het in het vervolg niet meer!vind je kindje het wel leuk,dan zie je nog wel,wat de toekomst in petto heeft.
appelflap
appelflap
26 februari 2010 om 14:52
Waarom niet?! Al is het maar eenmalig dat hebben jullie toch samen mee kunnen maken.Als het tegen valt,te vermoeiend of zo dan weet je dat ook al weer.Succes ermee.Lijkt me geweldig om achteraf je kind in een reclame boekje of zo te zien staan.
ElifB
ElifB
26 februari 2010 om 14:30
Hey Ja de redene waarom ik dit artik hierop had gezet was ook omda we de kans gekregen hebben om ons zoontje mee te laten doen aan een shoot voor het merk Oilily en ik denk wel dat die een unieke ervaring zal zijn. Hij staat ook graag voor de camera dus dat zegt al genoeg. Hij zou dan via via bij een modellenbureau geraken dat ook met Oilily samen werkt. De shoot zal wel in Amsterdam plaatsvinden
Ro❤Ka❤Ro
Ro❤Ka❤Ro
26 februari 2010 om 13:17
denk wel dat het normaal is dat je je als ouder zeer trots voelt MAAR zou je t echt willen dat je zoontje later die wereld betreed? Voor eens n keer zou ik het ok vinden, maar ik zou mn kind zo'n leven niet toewensen! En velen "stijgt het naart bolleke" Sticking out tongue Maar ieder zijn keuze eh! Ik zou zeker één fotoshoot laten doen, moet n geweldige ervaring zijn! Smiling
Marijk9138
Marijk9138
26 februari 2010 om 12:34
Als je er de kans toe krijgt en je kindje voelt zich er goed bij, waarom niet. Zolang het maar een uitzonderlijke gebeurtenis blijft en geen sleur. Als het er ooit van komt laat het ons dan weten.

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen