kleuren kiezen voor jeugdkamer

Hallo, Binnenkort willen we kleuren kiezen voor de 2 slaapkamers van onze dochters (10 en 9 jaar). Ik wil een vrolijke meidenkamer! Iemand suggesties of tips en foto's voor leuke ideetjes? Ook adresjes met leuke websites voor inrichting, muurstickers, enz .. zijn meer dan welkom! we Alvast bedankt!

hippe jeugdkamer

Hallo,

Binnenkort willen we kleuren kiezen voor de 2 slaapkamers van onze dochters (10 en 9 jaar). Ik wil een vrolijke meidenkamer! Iemand suggesties of tips en foto's voor leuke ideetjes?
Alvast bedankt!

8 Reacties

SandyVS
SandyVS
10 mei 2011 om 12:49
Vorige zomer kamer van onze dochter (bijna 10 jaar) opnieuw ingericht. Het zijn 2 paarse en 2 witte muren geworden. Op de 1 paarse muur hebben we 2 legplanken aangebracht en daarop staan nu leuke fotokadertjes, kaarsjes, etc. in de kleurschakeringen van roze tot paars. Op het bed ligt een fleurige donsovertrek en kleurige kussens (alles van Ikea). Bureau en kasten zijn in het wit. Echt een mooie meisjeskamer is het geworden. In ieder geval veel succes.
HanneB
HanneB
10 mei 2011 om 12:41
Ik zou mijn dochter eens laten zeggen wat ze leuk vindt en me dan daarop baseren. Ok met chablonen werken vind ik heel erg mooi dan kun je een strook maken die de muren breekt.
Natacha-D
Natacha-D
9 mei 2011 om 22:13
In mijn jeugdkamer ging ik altijd voor pastelkleuren, vooral niet te fel, omdat dat sneller gaat vervelen. Ik ga binnekort verhuizen en mijn oudste zoon heeft kamillegeel gekozen uit het levis gamma voor op de muur in zijn slaapkamer. Ik moet nog nieuwe meubeltjes kopen voor zijn slaapkamer. Iemand enig idee welke kleur die best zouden hebben? Ik denk dat bijvoorbeeld lichte houttinten (berk, den) te weinig zullen contrasteren met de kleur van de muur. Zou zwart of anthracietgrijs beter zijn? Of zie je daar dan weer te snel stof op liggen?
Youss
Youss
9 mei 2011 om 17:58
Ik vind roos en grijs heel erg mooi dan kun je 2 muren grys doen en 2 muren roos ! ofwel paars echt een meisjes kleur ! dat is iets typisch voor meisjes roos en paars
Michbo
Michbo
9 mei 2011 om 16:43
Sadé (10j) haar kamer heeft 3 paarse muren (waarvan 1 muur met veel vensters) en de 4de muur is behangen met turkoois achtergrond met paarse bloemen. We hebben nu meubeltjes gevonden, helaas allemaal wit, maar ik heb een ideetje gevonden om ze toch assortie te maken met de rest: ik ga de deurtjes en schuifjes schilderen met dezelfde kleur als de kamer. Tevens dekbedovertrekken in dezelfde kleuren gevonden.
flitske
flitske
9 mei 2011 om 16:12
Dochter van 16 heeft grijze muren met witte kadertjes , accecoires in roos. Zoon heeft limegroene muren
ninake
ninake
9 mei 2011 om 14:47
de oudste heeft hier rood en bruin , de jongste mojjitogroen en lichter bruin , verf uit het levis assortiment
tina 9
tina 9
9 mei 2011 om 12:40
lila, warm groen en geel is altijd mooi, neem een kleurtje waar je niet vlug op uitgekeken bent, of doe een muur in een bepaalde en dan 3 muren in een bijpassende kleur, dit is ook mooi

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen