Koude schotel!!

Wat leg je allemaal op een koude schotel...

Kan iemand mij tips geven wat ik mijn gasten zaterdag kan voorschotelen? Ik had gedacht aan koude schotel maar mijn inspiratie geraakt niet verder dan tomaat garnaal, hesp met asperges, perzik met tonijn...

32 Reacties

mamagina
mamagina
29 maart 2013 om 11:35
ik serveer daar altyd koude aardappeltjes by met eitjes ajuintje mayonaise en peterselie in.ook asperges in ham altyd lekker . ofwel maak ik vis schotel ofwel vleesschotel je varieert zelf met de vis of vlees dat je zelf lust.en mais en tomaatjes boontjes tog leuk zo n zelfgemaakte schotel en natuurlyk stokbrood met beste boter erby hmmmm grtjs smakelyk
lle
lle
21 maart 2013 om 13:20
hoe doe je dat die versiering maken met tomatenschil? bij mij lukt dat niit?
mariadhollander
mariadhollander
13 maart 2013 om 03:44
Vergeet vooral de kaasblokjes er niet bij te leggen.
Martine1686
Martine1686
12 maart 2013 om 14:17
deze tips kan ik zelf ook goed gebruiken
Mia nachtraaf
Mia nachtraaf
2 December 2012 om 13:36
prinsesboontjes met spek, geitekaasje, ananas met tonijnslaatje erin
Nele6129
Nele6129
20 november 2012 om 13:12
'k Heb er onmiddellijk zin in.
orchidee
orchidee
20 november 2012 om 11:11
Ik krijg er honger van Smiling
Leen12745
Leen12745
20 november 2012 om 10:53
Gisteren maakte Jeroen in 'Dagelijkste kost' iets lekker voor tijdens een buffet 'tabouleh met lamsgehakt'
marie-louiseg
marie-louiseg
19 november 2012 om 01:40
ziet er allemaal lekker uit!!
heartbreakstati...
heartbreakstati...
6 november 2012 om 14:19
Gevuld eitje, kippenboutje, gerookte zalm, vis
badboy
badboy
4 november 2012 om 13:30
palmharten en artisjokken, ook lekker
Cissie
Cissie
31 oktober 2012 om 07:50
Spiesjes van kleine mozarellabolletjes, bladje basilicum en coctailtomaatje. Boontjes in spekmanteltje. Geitenkaasjes met spek gegrild
omi jenny
omi jenny
3 oktober 2012 om 09:06
rolletjes ham opgevuld met lekkere zelfgemaakte krabsla
caline
caline
17 september 2012 om 20:34
meloen met parmaham. gevuld eitje.
Lisett4862
Lisett4862
16 september 2012 om 08:24
Ik leg ook altijd een schijfje ananas op een koude schotel. Lekker fris, mijn man heeft dat graag op een koude schotel.
Katleen76
Katleen76
13 september 2012 om 12:17
Ik leg er ook soms olijven tussen.
snuffeltjesnuf
snuffeltjesnuf
5 juni 2012 om 18:57
Mom dit ziet er allemaal super uit, we zullen deze tips ook gebruiken
Patricia0079
Patricia0079
26 mei 2012 om 09:23
Bedankt voor de leuke tips!
Diane4684
Diane4684
20 December 2011 om 11:35
Hier was ik ook naar op zoek, bedankt hier kan ik mee verder
oliviaw
oliviaw
30 april 2010 om 16:37
Bedankt iedereen voor de vele tips!
lief joske
lief joske
28 april 2010 om 22:38
op een warme zomerdag lekkere zomerhutsepot mmmmmmmm en een koude schotel gaat er ook wel in.
Heidi3944
Heidi3944
28 april 2010 om 22:37
Amai, krijg er terug honger van. Doe hier ook wat ideetjes op.
Heidi3944
Heidi3944
28 april 2010 om 22:37
Amai, krijg er terug honger van. Doe hier ook wat ideetjes op.
ANNIE1
ANNIE1
28 april 2010 om 22:33
kippeboutjes , vogelnestjes
mjeanne
mjeanne
28 april 2010 om 22:06
klinkt allemaal heel lekker
darkrose
darkrose
28 april 2010 om 20:55
gerookte zalm, tonijn (tonijnsalade), gerookte heilbot, grijze garnaaltjes, gerookte ham zoals gandaham of bacon. Ham, kippewit, ... Van vlees en vis wat je graag eet eigenlijk. Van groentjes: brocolie, bloemkool, geraspte wortels, salade met mayonaise of vinaigrette, tomaten, gekookte prinsessenboontjes...
Carine5757
Carine5757
28 april 2010 om 20:30
gerookte zalm en verschillende soorten charcuterie hardgekookt ei in twee gesneden eigeel uithalen en mengen met snuifje kerrie plus wat mayonaise en weer in het half eiwitspuiten met spuitzak smakelijk
annekejanneke
annekejanneke
28 april 2010 om 20:17
spekjes,appeltjes,peer, aarbeien in stukjes,grof gerapste kaas bloemkool roosjes brokkolie roosjes gerookte kip ook heel lekker
3kids
3kids
28 april 2010 om 20:03
Witloofblaadjes met krabsla erop; koude patatjes; prinsessenboontjes; gevulde eitjes; sla; koude pasta met groentjes onder; koude rijst met groentjes (en worstjes / spekjes, kaas...) eronder gemengd; doodgewone sla; een assortiment sausjes; gebakken kippenboutjes (uit het vuistje); radijsjes; ...
gerarda
gerarda
28 april 2010 om 20:01
Roze zalm in zijn geheel gekookt en versierd met een bloem gemaakt van de pel van een tomaat (tomaat schillen en die schil opdraaien tot een roosje) en als stengel gebruik, je een doorgesneden bieslookje en als blad een gekookt selderblad. Radijsjes in bloemetjes gesneden. Geraspte worteltjes, schijfjes tomaat, bloemkoolroosjes.
gerarda
gerarda
28 april 2010 om 20:00
Roze zalm in zijn geheel gekookt en versierd met een bloem gemaakt van de pel van een tomaat (tomaat schillen en die schil opdraaien tot een roosje) en als stengel gebruik, je een doorgesneden bieslookje en als blad een gekookt selderblad. Radijsjes in bloemetjes gesneden. Geraspte worteltjes, schijfjes tomaat, bloemkoolroosjes.
maartje
maartje
28 april 2010 om 20:00
Meloen met hesp, tomaat met mozzarella, feta met boontjes, gerookte vissoorten, stukjes kaas met noten en rozijntjes. Je kan eindeloos variëreren.

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen