Artikel

Paasrecept: konijn met rodenbach

Paasrecept: konijn met rodenbach

Met Pasen kan men heel wat typische gerechten klaarmaken. Dit recepte kreeg van mij ook zijn plaatsje bij de paasrecepten. Probeer het gerust een uit ... succes!!!

Ingrediënten

1 x konijn, in stukken gesneden
500 ml rodenbach
2 x ajuin, in stukjes gesneden
250 gram champignons, in stukjes gesneden
150 gram spekblokjes
50 gram boter
2 x laurierblaadjes
20 gram peperkoek
10 gram mosterd
25 gram fondantchocolade
peper
zout

Bereidingswijze

1.Bak de konijnenstukken aan en kruid met peper en zout.
2.Stoof in een andere pan de ajuinen aan en voeg het konijn toe.
3.Bak in de pan van het konijn de spekblokjes en stoof de champignonstukjes aan.
4.Voeg alles toe aan het konijn; giet de Rodenbach erbij; voeg de laurier, het sneetje peperkoek ingestreken met een lepel mosterd en een stukje fondantchocolade toe.
5.Zet het deksel op de pan en laat sudderen gedurende 45 minuten tot 1 uur.
6.Lekker met gekookte of pureeaardappelen.

Menu : 4 pers. / Bereidingstijd : 1u15'

3 Reacties

Pascale1964
Pascale1964
13 april 2011 om 10:16
Ziet er superlekker uit
brigi
brigi
13 april 2011 om 09:47
mmmm lekker!!
carina9510
carina9510
13 april 2011 om 05:54
lekkerrr!

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen