Pompoengerechten

De titel spreekt al voor zich.Nu de herfst volop in aantocht is,is het dan ook de periode voor pompoenen.Ik werkin mijn keuken dan ook het liefste met seizoensproducten.

ideetjes?

Ik werk in de keuken in deze periode dan ook graag met pompoenen.Vandaag stond er op het menu een pompoensoepje met spekblokjes en bij het hoofdgerecht lamskoteletjes met pompoenfrietjes.Maar wie heeft er nog orginele ideetjes en recepten om klaar te maken met deze feloranje vruchten?Want ik vind dit een ontzettend lekkere vrucht om klaar te maken.

3 Reacties

liesje15n
liesje15n
18 oktober 2010 om 21:28
Ik heb wel eens pasta gegeten met gegrilde pompoen, met daarover fetakaas verkruimeld. Een receptje heb hier niet zo direct, maar is gemakkelijk te vinden via google. Oh, en niet te vergeten, lekker als nagerechtje of gewoon tussendoor: pompoenmuffins.
Erika Bekaert
Erika Bekaert
18 oktober 2010 om 01:05
Ik heb een tijdje geleden een recept voor pompoenwafels op de site gezet.Heb je zelf ook pompoenplanten in je tuin?Welke soort(en) kweek je?
M-Marie
M-Marie
17 oktober 2010 om 20:24
goeienavond! hierbij enkele linken naar mijn artikels met (speciale) pompoengerechten... eet smakelijk!! --- http://nl.yunomi.be/artikel/doce-de-abobora-portugese-pompoenconfituur --- http://nl.yunomi.be/artikel/hokkaido-uchiki-kuri --- http://nl.yunomi.be/artikel/pompoensoep-marie --- http://nl.yunomi.be/artikel/stap-voor-stap-pompoenbrood --- veel kookplezier!!

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen