Artikel

Problemen met Hotmail

Problemen met Hotmail

Wie heeft ook problemen om in te loggen op Hotmail? Sinds zondagavond geraak ik langs geen kanten nog op mijn hotmailadres. Het is allemaal gekomen doordat mij een nieuw paswoord werd gevraagd. En te zien aan de helpdesk zijn er ontzettend veel met dit probleem. Dringende zaken die moeten afgehandeld worden kan ik dus niet meer doen aangezien ik mijn mails niet kan lezen. Neem je contact op dan kan blijkbaar niemand je helpen. Er is zelfs al een item op FB daarover geopend. Moest iemand al een oplossing via de helpdesk gekregen hebben laat het hier aub weten.

Heeft iemand al een oplossing gekregen?

16 Reacties

Marianne6188
Marianne6188
4 september 2013 om 19:29
Ook ik had dezelfde problemen. Ook alles gedaan wat al eerder door de anderen is gemeld. Omdat ik ook, nadat ook ik een bericht kreeg dat er een reactie zou komen binnen de 24 uur, ook niets hoorde toch zelf maar weer aan de slag gegaan. Je krijg een melding dat je een code moet invullen. Daarboven staat een telefoonnummer dat, in mijn geval, een vast nummer was. Daaronder staat een zinnetje dat het nummer niet meer goed is. Als je dat aanklikt kan je een nieuwe nummer invullen. Ik dat van mijn mobiel gedaan en kreeg direct een code. Vul je die in ben je zo weer in je hotmail. Succes!!!
fleur 2579
fleur 2579
4 september 2013 om 19:44

Na 3 jaar...zal dat zeker van pas komen Sad((

gerarda
gerarda
30 september 2010 om 15:36
Ik raak ook nog steeds niet 'binnen' bij hotmail. Eigenlijk volledig 't zelfde verhaal als Kristel. Ik heb nu nogmaals geprobeerd om een nieuw paswoord in te stellen maar dan komt er een vraag : geef de naam van je favoriete huisdier; Wellicht heb ik die vraag ooit moeten invullen toen ik mijn hotmailadres aanvroeg de eerste keer. Ik weet in de verste verte niet meer welk woord ik toen heb ingevuld dus ik ben er zeker van dat mijn hotmailadres 'verloren' zal zijn. Die tweed optie 'Customer solutions' weet ik niet wat ik daar zou moeten mee aanvangen
kristeltje
kristeltje
29 september 2010 om 21:28
Hier ook hetzelfde. Een weekje geleden werd mij om veiligheidsredenen gevraagd een nieuw paswoord in te stellen. Dat heb ik gedaan en op het forum van hotmail zo te lezen nog anderen. Zondag kon ik niet meer inloggen. Ik zou teveel proberen inloggen hebben met een verkeerd paswoord. TOTAAL NIET WAAR. Het antwoord op mijn geheime vraag klopt ook niet meer, maar ik ben dus wel zeker van hoe mijn vader zijn 2de naam is hé!!!!! Volledige procedure opgestart via da forum. Na meer dan 24u een reactie dat mijn gegevens niet overeen komen zoals is opgegeven! MA JA, mijn paswoord en vraag klopten ook al niet meer. En zo lang mijn gegevens niet goed waren willen ze het niet open stellen. BELACHELIJK!! Problemen liggen bij hotmail, waarschijnlijk zijn ze gehackt ofzo, maar wij zitten met de problemen!!! En ik zie dit niet meer opgelost raken!
Anja4457
Anja4457
29 september 2010 om 19:17
hier gaat het nog altijd NIET!!!
gerarda
gerarda
29 september 2010 om 17:16
Ik kan sinds een paar dagen ook niet meer inloggen op hotmail. Mijn wachtwoord is zogezegd niet juist alhoewel ik heelzeker het juiste intyp. Ik krijg dan zo'n combinatie letters en cijfers te zien die ik moet intypen maar elke keer opnieuw lukt het niet om in te loggen. Ik krijg dan daarna weer een nieuwe code te zien die ik opnieuw intyp en waarna ik weer dezelfde melding krijg. Inloggen lukt dus langs geen kanten. Mijn man heeft geprobeerd om mij ene nieuw hotmailadres aan te maken en ook dat lukt niet
Spruiteke
Spruiteke
29 september 2010 om 15:13
Ikzelf heb ook geen problemen met Hotmail, maar in mijn omgeving zijn er een paar met hetzelfde probleem.
candida
candida
29 september 2010 om 15:09
Wel ik heb dat ook gehad van zondag tot gisterenavond kon ik mijn account niet openen(te dikwijls fouttief proberen aanmelden!!!)Iik vreesde ook dat ik alles kwijt was;((...Mientjen heb jij je foto veranderd of vergis ik me met iemand anders=gelijkaardige naam???grtjes
coery
coery
29 september 2010 om 06:55
ik heb geen problemen ze met hotmail????
Anja4457
Anja4457
28 september 2010 om 21:37
ja ik kan ook niet meer op msn.oei oei
Assia
Assia
28 september 2010 om 20:22
Hier net hetzelfde probleem. Lukt ook reeds zondagavond niet meer.
gezuster
gezuster
28 september 2010 om 15:44
volgens de virusscanner zijn er geen virussen gevonden op mijn pc, ik heb nog eens gekeken op de site van windows hotmail en heb gezien dat er veel zijn met dit probleem.
ConnyD
ConnyD
28 september 2010 om 13:11
zou het een virus kunnen zijn ??
gezuster
gezuster
28 september 2010 om 13:11
sinds gisteren kan ik ook niet meer inloggen op hotmail, problemen met het wachtwoord. ik heb ook een nieuw adres aangemaakt en een bericht gestuurd om hulp, bij windows hotmail. ik heb een code gekregen en de belofte dat er binnen 24 uur hulp zal zijn ,maar tot op heden niets? ik hoop dat het vlug in orde komt.
santje6
santje6
28 september 2010 om 12:43
Vreemd, ik heb geen problemen gehad met hotmail. Voor de veiligheid heb ik twee emailadressen (zowel bij hotmail als bij yahoo).
lady 1
lady 1
28 september 2010 om 11:26
heb hetzelfde probleem als jij. Heb mij een nieuw adres aangemaakt. Ook heb ik naar windowhotmail een bericht gestuurd waarin ze zeggen dat je binnen de 24 u een antwoord krijgt, maar allemaal zonder resultaat. Ze antwoorden zelfs niet. Spijtig voor al de gegevens dat je kwijtbent , en je mails die je niet meer kan lezen. Kijk ook samen met jou uit naar een oplossing.

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen