Telenet online betalen?!

Ik heb gezien/gelezen dat Telenet vanaf nu geen facturen meer opstuurt?! Je krijgt een kaartje opgestuurd. En je krijgt het naar je e-mail gelinkt ofzo dat je electronisch je factuur zelf moet opvolgen via Telenet?! MIjn telenet dan natuurlijk?! Waarom doen ze het eigenlijk zo moeilijk?! Er zijn mensen die helemaal geen pc of laptop in huis hebben?! En wat voor de oudere mensen dan die er niets van snappen?!

Raar maar waar

Hoe zal het nu dan nog verder gaan, straks wordt alles electronisch?! en krijgen we helemaal geen facturen opgestuurd!

25 Reacties

ikke-4
ikke-4
21 oktober 2010 om 12:10
je kan daar toch in kiezen op de site van telenet , ik vind het bij telenet wel gemakkelijk via e-mail, wij hebben ervoor gekozen om het via mail te doen; je kan zo gemakkelijk naar al je facturen kijken, gewoon een klik en je hebt de factuur, en zo heb je geen extra opbergplaats nodig om de papieren facturen weg te steken, en het is beter voor het milieu ook.
Meaghan
Meaghan
21 oktober 2010 om 09:35
Wij hebben dat geweigerd.Wij betalen wel onze factuur via domicielering en krijgen maandelijks een afschrift.
Mustietje
Mustietje
21 oktober 2010 om 09:14
Wij hebben in de tijd die vraag gekregen, ook van proximus maar ik heb toen aangegeven dat ik toch verder een factuur op papier wilde krijgen. Zo ook met electrabel, maar daar word je ook de keuze gelaten. Ik vind dat dat het beste is. Smiling
viv-jantje
viv-jantje
20 oktober 2010 om 22:36
Ik heb gebeld naar de klantendienst en blijf m'n factuur krijgen met de post.
M-Marie
M-Marie
20 oktober 2010 om 22:36
ik vind dit heel gemakkeloijk, er worden an genoeg bomen geveld... je leest de mail, opent de bijbehorende bijlage (ik druk niets meer af!) en gaat naar je onlinebanking, voilà: 't is betaald...
wippelgem
wippelgem
20 oktober 2010 om 20:33
als je belt naar de klantendienst kan je het vragen om het toch nog in papieren versie te krijgen. Dit gaat zonder probleem!
lydia4459
lydia4459
20 oktober 2010 om 15:40
heel gemakkelijk en veel minder papier ,want dat is toch veel beter om de natuur te sparen
Ilse7749
Ilse7749
20 oktober 2010 om 15:03
ben ook telenet klant,vond de papieren versie ook fijner.Nu krijg ik de rekening ook via mail,ik druk ze af en betaal ze. Maar vind dit ook minder fijn,ik vind dat ze u de keuze moeten laten
Cathar2681
Cathar2681
20 oktober 2010 om 14:30
Dat staat mij dus ook nog te wachten. Heb wel gisteren voor mijn dienst-GSM een dergelijk berichtje gekregen : ik zou nu maandelijks een SMS-berichtje krijgen, dat mijn factuur on-line is.
king
king
20 oktober 2010 om 14:26
ik ben ook telenetklant. Vanaf het begin heb ik gekozen voor via de pc mijn rekeningen zo te krijgen. Woon op een appartement. Hier ging vele post verloren. nu betaal ik op tijd en niemand anders kan mijn rekeningen bekijken. Vind het zeer gemakkelijk. zo niet anders meer willen
missyke
missyke
20 oktober 2010 om 13:29
tot je internet of de electriciteit ne keer niet werkt... dan heb je ambetanteheid. Maar men wil overal besparen en ze denken dit gemakkelijkst te kunnen doen op het papier. Maar k vermoed dat er wel andere posten zijn die meer geldverslindend zijn. Veel kunnen we er toch niet aan doen, vrees k.
doralien
doralien
20 oktober 2010 om 13:14
Wij zijn bij Belgacom, maar ook hier krijg je een mail dat je elektronische factuur beschikbaar is. Ik druk die dan ook nog altijd af om te klasseren. Ik vind dat je dan tenminste iets tastbaars in hand heb. Ouderwets misschien... Alles gaat bij ons ook wel via domiciliëring. Geen probleem meer met vergeten te betalen enz...
Liersegirlke
Liersegirlke
20 oktober 2010 om 12:49
blijf toch kiezen voor een papieren factuur. veel handiger voor je boekhouding
Patricia diana
Patricia diana
20 oktober 2010 om 12:45
Veel firma werken nu ook via zoom it en dat zie je dan als je je rekening opent via internet, ik werk veel liever met papieren fakturen, voor de firma is het goedkoper om ze zo aan te bieden maar wij zijn zelfstandig en moeten ze dan zelf afdrukken wat voor ons een kleine meer kost is maar wij krijgen daarom geen extra korting en zo maken die grote firma nog meer winst, geen papier , geen envelop geen postzegel en niemand die de faktuur in de envellop moet doen.
aneri
aneri
20 oktober 2010 om 12:43
Ik betaal ook via domiciliëring dat doe ik al jaren met de meeste facturen die ik maandelijks moet betalen, zo weet ik beter de vaste kosten per maand, het is een gewoonte.
jennyke.
jennyke.
20 oktober 2010 om 12:42
Ik ben zeer tevreden van telenet,ik betaal met domicilering
vinnig marijke
vinnig marijke
20 oktober 2010 om 12:38
ge krijgt inderdaad de mogelijkheid om papieren thuis te krijgen heb het ook zo gevraagd ( wel gebeld want de site deed het niet ) en krijg verder de facturen thuis i ik betaal niets via domolicering er worden gewoon teveel fouten gemaakt al dikwijls ondervonden bij verschillende firma's
selena
selena
20 oktober 2010 om 12:32
Ik ben bij Belgacom en heb een hele tijd geleden de keuze gehad tussen nog een papieren factuur of een electronische. Ik heb voor een electronische gekozen, print ze nooit af en betaal via domiciliëring. Heel gemakkelijk.
Ro❤Ka❤Ro
Ro❤Ka❤Ro
20 oktober 2010 om 12:16
Tja, de moderne tijd eh. Ik heb gekozen voor domiciliëring, geen last meer en je krijgt een mail met de rekening (die kan je afprinten dan heb je ze ook op papier)
Lobstercat
Lobstercat
20 oktober 2010 om 11:54
Bij mij gaat de betaling gewoon via domiciliering, ook nog nooit een probleem geweest. Ook een overschrijving die je via post krijgt kan vergeten worden, zou niet de eerste keer zijn. Voor mij is een domiciliering het makkelijkste van allemaal.
Pascale1964
Pascale1964
20 oktober 2010 om 11:53
Als je Telenet online betaald komt je factuur op je mail. Gewoon afprinten en klaar.
Lobstercat
Lobstercat
20 oktober 2010 om 11:52
Ik krijg mijn factuur al lang via mail en heb hier nog nooit last mee gehad. Mensen die geen internet hebben is het simpel hé! Die krijgen hun factuur gewoon via de post.
cupido
cupido
20 oktober 2010 om 11:52
Bij ons is het ook met een mail-bericht van Telenet. Ik schrijf dan het bedrag over op hun rekening met een memo-datum (2 dagen voor de eigenlijke betaaldag). Dan krijg je van Telenet uit dan ook nog eens een berichtje op je gsm dat de betaling nog niet gebeurt is!!! Zo blijven ze bezig, natuurlijk. Geef mij maar terug de oude manier, een brief in de brievenbus. Zo kun je de betaling sowieso niet vergeten.
Feros
Feros
20 oktober 2010 om 11:41
voila idem voor mij ook, ik heb ook liever op papier dat ik het in mijn hand heb en kan klasseren oude methode Smiling
Fie 1982
Fie 1982
20 oktober 2010 om 11:40
Ik denk dat je op de site wél kan kiezen om toch nog een papieren factuur te ontvangen. Toen ik ging kijken, was die mogelijkheid er alleszins. Feit is dat je dan wel nog steeds over een pc moet beschikken om voor deze keuze te gaan. Maar kon je dat kaartje ook niet gewoon terugsturen met de melding dat je toch een papieren factuur wil? Ik krijg ze nu idd via mail, het is even wennen, vooral omdat we de telenet-mail niet echt gebruiken. En het erge is... ik druk ze nu gewoon af, want ik wil toch nog steeds een papieren exemplaar, dus echt ecologisch is het ook weer niet.

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen