Artikel

Tijd voor vriendinnen

Tijd voor vriendinnen

Vriendschap is belangrijker dan je denkt. Tijd maken voor je vriendinnen is ook voor jezelf van belang!

Drukke agenda

Soms lijkt het wel of we niet leven, maar geleefd worden, voornamelijk door onze drukke agenda’s. Die staan zo vol dat er geen plekje meer vrij is voor een afspraak met je vriendinnen. En dat terwijl je vriendinnen zo belangrijk zijn!

Jezelf zijn

Vroeger kon je spontaan bij je vriendinnetje aanbellen en zaten jullie uren met elkaar te praten, lachen en roddelen. Wat was dat toch heerlijk! Die tijden zijn nu voorbij, want we hebben allemaal meer en andere verantwoordelijkheden. Toch blijft het heerlijk om je eens lekker te laten gaan bij vriendinnen. Zij kennen je door en door en je hoeft je bij hen niet anders voor te doen dan je bent. En dat kan heel verfrissend en ontspannend zijn! Pure tijd voor jezelf dus!

Afspreken

Neem dus snel je telefoon en bel die ene vriendin die je al zo lang niet meer hebt gesproken, maak tijd vrij in je agenda en spreek af!

Zie jij je vriendinnen nog even vaak als vroeger? Hoe ziet jouw perfecte dag onder vriendinnen eruit? Post jouw droomscenario op de inspiratiemuur van Rexona en Yunomi en win een kledingcheque van Zara t.w.v. € 100 !

20 Reacties

iris5980
iris5980
29 augustus 2012 om 15:56
vriendschap is héél belangrijk!
Martine1905
Martine1905
20 augustus 2012 om 19:56
Ik heb 2 beste vriendin en ik hoor ze elke dag per mail. Helaas om af te spreken is het moeilijker
Mississblack
Mississblack
10 augustus 2012 om 15:34
Ik heb 2 goeie vriendinnen. Jammer genoeg hebben we te weinig de kans om af te spreken. Maar de keren dat we samen zijn is het lachen brullen gieren. Dan kan je eens echt je zieltje blootleggen. dat heb je af en toe nodig. ik zou niet meer zonder ze kunnen.
Myriam23
Myriam23
9 augustus 2012 om 22:34
ik heb geen vriendin daar ik pas gescheiden ben .sommige vrienden mis ik verschrikkelijk .gelukkig vangt mijn docher mij zeer goed op .dus alles komt wel weer goed
patricia8384
patricia8384
9 augustus 2012 om 19:24
Ik heb vele vriendinnen, maar enkele hele goede, mijn vriendin uit de kleuterklas, die nu in Spanje woont, maar elk jaar naar België komt en volgende week weer met me op stap gaat. Vriendinnen om lief en leed mee te delen, of gewoon een leuk terrasje samen. Toen ik eens een fuifje gaf voor vriendinnen was ons huis zelfs te klein ,we waren met elf, ik heb stoelen bij de buurman geleend toen, hilariteit algemeen. Het was echte fun. Ik ben blij met mijn vriendinnen en zou ze niet meer kunnen missen. Sommige vriendinnen heb ik te vroeg verloren, maar ze geven me nog altijd het gevoel dat ze bij me zijn. Ze blijven sterretjes voor me aan de hemel.
Marleentje63
Marleentje63
9 augustus 2012 om 17:04
Helaas heb ik geen vrienden meer van vroeger en dat allemaal door mijn ex-vriend die mij vorig jaar heeft verlaten voor een ander....ik heb enkel nog twee ex-collega's die ik af en toe eens zie en dan doen we koffieklets en ook via internet houden we contact. Ook doordat ik helaas niet zo mobiel meer ben kan ik momenteel nergens naartoe
rosita7306
rosita7306
9 augustus 2012 om 10:58
ja veel vriendine maar een echte is ver te zoeken
Tania9741
Tania9741
9 augustus 2012 om 07:25
Ik heb maar 1 beste vriendin en we proberen om regelmatig samen iets te doen. Samen schrijven we brieven en onze vriendschapschriftje. Met vriendschapschriftje om de zoveel maand wisselen we samen. En mijn beste vriend is mijn schatje mijn geliefde.
Nani3295
Nani3295
28 mei 2012 om 14:46
Ik heb een behoorlijk tal van vrienden, maar helaas géén échte vriendin meer. Door jaloezie liet ik die aan hun kant staan omwille ik er niet tegen kan verre van duld. Missen doe ik het soms wel eens, leuk bijpraten en toffe dingen doen samen met een vriendin, het is ééns iets anders dan met mannelijke vrienden. Gewoon als het elkaar past en niet té opdringerig overkomt. Zou ik wél leuk vinden ,zulke dame nog te kunnen ontmoeten. Want ik ben alleenstaande en bovendien heb géén ouders meer, ben enig kind & (zoals ik al zei) het voelt soms ontbrekend aan. Wat me ook behoorlijk verdrietig maakt; als ik stil sta bij het feit dat men 2 kindjes géén opa of oma hebben, géén tante of nonkel hebben ... de tranen rollen dan over men wangen..
BLOZEND KRIEKSK...
BLOZEND KRIEKSK...
1 mei 2012 om 19:49
ik heb verschillende vriendinnen, met één vriendin doe ik het heel goed, we bellen elke dag naar elkaar. Met 3 andere vriendinnen ga ik regelmatig shoppen.Hopelijk mag ik ze nog lang houden
likaa
likaa
24 april 2012 om 12:08
IK heb slechts één beste vriendin, voor wie ik dan nog es heel weinig tijd heb. door mn drukke leven en hectisch bestaan. Maar we weten dat we altijd op elkaar kunnen rekenen, en kennen elkaars gedachten.
vk
vk
26 juni 2009 om 12:37
Hallo samen. Hoe en waar vind men vrienden voor het leven? Ik heb wel sommige vrienden, maar ik heb ergens behoefte aan een vriendin met wie ik alles kan delen. Freugde en lijd. Waar kan ik zo iemand leren kennen? Op een internet site? maar hoe weet ik dan of dat het ook een vrouw is en niet evetuel een man die achter dat profiel staat? Hebben jullie soms suggesties voor mij? Groetjes.
Paula DP
Paula DP
19 juni 2009 om 21:56
Ik heb een dikke 6 jaar geleden mijn hartsvriendin leren kennen via een forum op internet, ik wil haar niet meer kwijt, wij delen dan ook alles met elkaar, het enige spijtige dat eraan is dat ik in Limburg woon en zij in Antwerpen. We hebben elkaar al verschillende keren ontmoet en heel fijne dagen samen doorgebracht, alle dagen mailen we en als we kunnen dan telefoneren wij ook. Een echte vriendin hoort in een vrouwenleven maar waarom zijn er mannen die daar geen begrip voor hebben en niet begrijpen dat wij nu eenmaal een hartsvriendin nodig hebben, misschien omdat zij alleen maar gewone vrienden hebben, ik weet het in ieder geval niet.
zen
zen
19 juni 2009 om 21:44
Soms denk ik dat iemand van het werk mijn beste vriendin is,maar als het erop aan komt laten ze je gewoon vallen.. Vriendin op het werk blijft alleen maar vriendin daar.Echt een persoonlijke vriendin is dat nooit...Heb dat al verschillende keren ervaren.Werk is werk en thuis is thuis.Verschillende vriendinnen (???)hebben me daar al veel in teleurgesteld....
Tiffany.
Tiffany.
17 juni 2009 om 09:12
Vriendinnen zijn héél belangrijk voor mij, voor hen zal ik altijd tijd maken want je weet pas in moeilijk tijden wie je vriendinnen zijn en daar ben ik hen dankbaar voor... Samen lachen, huilen, ontstspannen,... Meer is er niet nodig om te weten wat vriendschap waard is...
annelies.182
annelies.182
16 juni 2009 om 11:07
Ik heb ook geen vriendinnen meer. Jammer genoeg laten vele mensen je vallen als je lange tijd ziek bent. Geen zin om een zoek- een -vriedinnen- hoekje of iets dergelijks te openen?
Moniqu2517
Moniqu2517
8 juni 2009 om 14:44
heb spytig genoeg geen vrienden als je hele dagen thuis bent omdat je minder mobiel bent is het moeilijk
nikki9296
nikki9296
24 april 2012 om 16:17

dat klopt hoor ikzelf ook geen echte vriendin

jolaka
jolaka
20 augustus 2012 om 16:29

klopt idd hier hetzelfde

Karin7604
Karin7604
4 juni 2009 om 19:19
heb spijtig genoeg mijn beste vriendin verloren, ze is overleden, oh wat mis ik haar, denk alle dagen aan haar,mis haar verschrikkelijk. haar dood was zeer plots en zeer onverwachts

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen