Artikel

ZELFKLEVENDE  KRULSPELDEN

ZELFKLEVENDE KRULSPELDEN

Wie heeft ervaring met zelfklevende rollers ?

Ik ben een echte kluns als het op föhnen aan komt, mijn haren hebben de neiging om steeds in de borstel te klitten. Ook kan ik het niet echt lang doen, want anders doen mijn polsen veel te veel pijn, en dat is het resultaat niet waard. Nu zag ik laatst in de Hema zelfklevende rollers liggen. Mijn vraag is dus : werken die dingen echt, blijven ze ook in je haren vast, klitten de haren er niet in. Een boel vragen dus, en ik reken op jullie om ze op te lossen. Alvast bedankt voor de reacties.

15 Reacties

lemmens.diane
lemmens.diane
14 mei 2010 om 19:44
ja ,eerst je haren drogen en dan de spelden erin plaatsen om wat meer voume te verkrijgen. tip als je haar niet moet gewassen en je onder de douche wil draai dan je haren in met deze rollers ,na het douchen laat je ze er nog een 15 min. in en heb je weer een volle haardos!
Cathar2681
Cathar2681
22 april 2010 om 16:08
Bedankt voor de reactie, ik zal de sprong wagen en ze halen bij Hema. Het resultaat laat ik jullie ook weten.
anitag
anitag
22 april 2010 om 14:32
Ik wil ze ook al lang aankopen maar weet nog dat ik er vroeger eens had en die kleefden in mijn haar vast. Hele plukken haar foetsie. En 'k heb er al zo'n dunne. Welk merk zijn de goeie?
Ilse7749
Ilse7749
22 april 2010 om 14:29
ik heb ook zelfklevende krulspelden eens gekocht in het kruidvat,ze werken goed vind ik
martinegeulleau...
martinegeulleau...
22 april 2010 om 14:21
Ik heb redelijk lang haar (halverwege de rug) en heb ze ook al gebruikt, zolang ik stilzit en niet ga slapen blijven ze wel zitten, maar ze zitten niet zo strak en vast dan die oudere soorten met zo'n prikker bij. Ik gebruik ze nu niet meer. groetjes, Martine Geulleaume
roosje1
roosje1
22 april 2010 om 13:41
ik gebruik er elke week een stuk of 6,waar ik wat volume wil!ik laat mijn haar eerst drogen,tot het bijna droog is,en dan zet ik er de rollers in,en spuit er een beetje haarlak op,na 1/2 uurtje haal ik ze eruit!ik heb kort haar,en bij mij blijven ze niet klitten!ik kan door mijn nek ook niet lang met mijn armen omhoog staan,en voor mij zijn ze echt ideaal!ik kan ze niet meer missen.
Anne - Marie658...
Anne - Marie658...
22 april 2010 om 13:22
Ik heb dat een aantal jaren geleden eens geprobeerd, maar voor mij : ééns en nooit méér, hoor !!! Misschien dat ik het niet correct of goed genoeg deed, maar blijkbaar was mijn haar er ook niet voor geschikt ...
Angeli6164
Angeli6164
22 april 2010 om 12:11
Ik heb warmte krullen van Babyliss. Zou deze niet meer kunnen missen. Handig en altijd een schitterend resultaat.
Kaatje♥
Kaatje♥
22 april 2010 om 09:42
@ nicky, ik kan heeeelemaal niet overweg met een aparte borstel en föhn en dan je haren die je toch nog pluk per pluk moet vastpakken, dan kom ik gewoon 2 handen tekort! Dus voor mij is zo'n rolborsteldroger heel handig. Linkerhand een haarpluk, rechterhand de föhn... Als je wel met die aparte borstel overweg kan, dan zie ik niet in waarom je het anders zou doen hoor.
witmuisje
witmuisje
22 april 2010 om 09:19
heb deze krul spelden ook maar heb ze niet graag is goed voor heel even ,maar zitten ze te lang in het haar krijg je die ribbels van de krulspelt zo getekend in u haar ,geef mij maar de gewone klasieke krulspeld
nikcy
nikcy
22 april 2010 om 09:18
Ja, ik gebruik ze ook regelmatig. Het is echt handig. Toch hangen ze bij mij steeds vol haar. Er blijft dus toch wel een beetje haar in vast zitten. Maar het is niet zo dat je ze moeilijk kan verwijderen. @Kaatje002 Zo'n haardroger met rolborstel is dat handig ? Heb er al zo dikwijls bij gestaan om te kopen, maar uiteindelijk doe ik het dan maar niet omdat het volgens mij even goed gaat met een haardroger en aparte borstel.
mawi
mawi
22 april 2010 om 09:17
Ik gebruik die ook ,ik heb wel kort haar .Als mijn haar gewassen en gebrushd is doe ik er bovenaan wat spelden in zodat mijn haar meer volume heeft,laat die er 15' inzitten en heb daarna meer volume dan alleen met het bruschen.
jennyke.
jennyke.
22 april 2010 om 09:15
ik zal het eens proberen waar kan jij deze kopen, groetjes
Kaatje♥
Kaatje♥
22 april 2010 om 09:13
Die macheren fantastisch goed! Ik heb ze in alle maten ondertussen want door de jaren heen varieerde mijn kapsel van lang tot kort! Ik droogde mijn haar altijd ietskes voor, dan de rollers erin en dan zo met de föhn erover. Dan begon ik vanonder rol per rol eruit te halen en bij te werken met zo'n haardroger waar een rolborstel aan vastzit. Lijkt ingewikkeld maar het was echt gemakkelijk!
boterbloempje
boterbloempje
22 april 2010 om 09:09
Ja die spelden zijn echt goed hoor je hebt niet dat vervelende zoekwerk naar een gaatje voor dat speldje door te steken.die spelden blijven gewoon goed zitten en neen je haren kleven er niet in vast.ik werk er graag mee ik krul niet mijn eigen haar wel dat van schoonmoeder.mijn haar krult vanzelf

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen